Impresii
 

Numele

Sexul

Localitatea

Tara

E-Mail

Homepage

Mesajul

 

 

Numele: Iacob Eugen
Mesaj: Felicitari pentru ideea de realizare a site-ului

Numele: Ileana Alina, Timisoara
Mesaj: Mi-a placut foarte mult cum ai conceput site-ul si faptul ca ai atasat poze cu peisajele superbe de acolo.

Numele: Bara Marilena, Bucuresti
Mesaj: Intamplator , am gasit pe internet site-ul pe care l-ati creat si il gestionati dedicat comunei Luncavita si am fost foarte impresionata de acuratetea informatiilor si de eleganta prezentarii.

Numele:
Dinca Ana, USA
Mesaj: FELICITARI! Ai facut un lucru minunat.
Sunt mindra sa le recomand "americanilor" sa viziteze sit-ul, sa vada locurile unde eu am copilarit.

Numele:
Paulescu Florin
Mesaj: O SURPRIZA F.PLACUTA! AM COPILARIT IN LUNCAVITA. FRUMOS, NU MA ASTEPTAM

Numele: Tomici Cristian
Mesaj: Sint impresionat de site, e chiar incredibil! Chiar vara asta am auzit pe cineva zicind de Luncavita si de Verendin ca ar fi sate "de care Ceausescu nu a auzit". Ideea era ca sint sate pierdute de lume. Dar cu situl asta, cine mai poate spune asa ceva?

Numele: Buruiana Fanel
Mesaj: Trimit acest mesaj pentru ca am citit si am vazut comuna luncavita. Am ascultat melodia si am auzit ce a spus acel om. Imi plac foarte mult padurile mai ales natura si aerul pe care o dau copacii. Am auzit ce a spus acel om despre mama sa si mi-a placut foarte mult. Imi pare rau ca s-a dus in ceruri vorbele spuse de acel om.
Au fost foarte frumoase. M-au facut sa plang.


Numele: Corneliu Berari
Mesaj: Felicitari pentru aceasta frumoasa pagina de prezentare a comunei Luncavita. Desi n-am ajuns (inca) in Luncavita, am cunoscut un om de mare calitate originar din aceasta frumoasa localitate caraseana, pe parintele Nicolae de la Manastirea Oasa, un monah deosebit care imbina in mod plenar bucuria vietii in Hristos cu omenia, demnitatea si buna-cuviinta care i-a caracaterizat din totdeauna pe locuitorii Banatului de munte. Mult succes pe mai departe, cu speranta ca Luncavita si comunele inconjuratoare vor continua sa ramana "oaze" in care se vor pastra virtutile traditionale ale satului romanesc de munte.

!